Üzleti kiadvány, A4, full color keményborítóval

4.500Ft Bruttó

Egy komoly vállalat, intézmény éves beszámolója, egy tanulmány, vagy akár az áttörés előtt álló irodalmár saját kiadású első könyve – csupa olyan kiadvány, melynek megjelenése is kell, hogy a tartalom súlyát és fontosságát tükrözze.
Mi akár egyetlen, de ha szükséges, százas példányszám mellett is gyorsan és kifogástalan minőségben készítjük el Számodra a könyvet, melynek megtervezése során sokféle lehetőség közül választhatsz.

Egységár Bruttó Ár Ft4,500.00 Bruttó Kategóriák: , ,

Leírás

Finom tapintású, minőségi papírra feketével vagy színesben nyomtatjuk ki a könyv oldalait, melyek megszerkesztésénél vedd figyelembe tanácsainkat. V-Papír opciónk olyan különlegesen előre hajtott papírt jelent, mely lehetővé teszi, hogy a kiadvány oldalai teljesen síkba nyíljanak, ami nem csak egy elegánsabb megjelenést, de könnyebb kezelhetőséget, jobb olvashatóságot is biztosít a könyvnek.
A belívet egy acélbetéttel megerősített gerincű keményborítóba kötjük, melyet teljesen egyedire tervezhetsz, tetszőleges, az egész elő- és hátlapot befedő képpel, grafikával és természetesen szövegekkel.

További információk

Tömeg N/A
Méret

A4 álló, A4 fekvő

Papír

120 g V-Papír, 90g famentes, simított

Nyomtatás

Fekete/fehér, egyoldalas, Fekete/fehér, kétoldalas, Színes, egyoldalas, Színes, kétoldalas

Kapcsolódó termékek