Étlaptartó Chamel keményborítóval

Induló ár 6.290Ft Bruttó

Ezt a keménytáblás étlaptartót az egészen különleges svájci Chamel bársonnyal vonjuk be. Ez az anyag a legelegánsabb megjelentés, rendkívül finom tapintást biztosít, ugyanakkor lemosható, ellenálló, tartós minőséget képvisel.
Puha, bársonyos felületére arany- vagy ezüst fólianyomtatással, vagy a különleges hatást kiváltó prégeléssel (saját anyagába benyomva) tudjuk az egyedi feliratot, grafikát feltenni – természetesen felár, vagy egyszeri „kliséköltség” nélkül.

A borító sarkait a választott színhez illő ezüst vagy arany fém sarokvédővel látjuk el.

A borító gerincébe egy erős iratsínt illesztünk, mely akár csak egyetlen, de akár kb 10 lapot is erősen, stabilan be tud fogni, de lehetővé teszi, hogy e lapokat bármikor cserélni lehessen. Nézd meg erről videonkat!

Leírás

E termék az étlap tartója. A lapokat az itt lejjebb taláható termékként külön rendelheted meg – ehhez választhatsz hagyományos vagy különleges előhajtásnak köszönhetően síkba nyitható lapokat, vagy a minden folyadéknak és tépkedési kísérletnek ellenálló vinyl anyagot is.
Vagy akár készítheted saját magad is a menü oldalait – végül is a lapok behelyezése, később cserélgetése igazán egyszerű feladat.

További információk

Tömeg N/A
Méret

20×20 cm, A4 álló, A4 fekvő

Borító színe

Chamel_Anthrazit, Chamel_Bordeaux, Chamel_Brandy, Chamel_Charbon, Chamel_Minuit, Chamel_Mocca, Chamel_Nature, Chamel_Turquoise

Kapcsolódó termékek