Disszertáció puhafedeles kötésben

Induló ár 1.880Ft Bruttó

A mű összeállítása lehet, hogy vért, verejtéket és könnyeket igényelt… de ha kész, nyilván méltó formában kívánod megjeleníteni.
Nem hivalkodó és gazdaságos, mégis rendkívül elegáns megoldás puhafedeles megoldásunkat választani. A többféle szín közül kiválasztható borító fedlapját többféle eljárással is meg tudjuk személyesíteni az általad elkészített tervek szerint: ezüst- vagy aranyszínű fólia-, vagy UV-nyomtatással, amivel akár teljesen színes grafikákat, szövegeket is a borítóra nyomtathatunk.

Egységár Bruttó Ár Ft1,880.00 Bruttó Kategóriák: , , ,

Leírás

Töltsd fel a megdott méretben a kész anyagot pdf formátumban (melynek tervezésnél vedd figyelembe tanácsainkat) és válaszd ki a papírt és a formát, amire és ahogy nyomtassuk. V-Papír opciónk olyan különlegesen előre hajtott papírt jelent, mely lehetővé teszi, hogy a kiadvány oldalai teljesen síkba nyíljanak, ami nem csak egy elegánsabb megjelenést, de könnyebb kezelhetőséget, jobb olvashatóságot is biztosít a kiadványnak.
Ez után megtervezheted a borítót – minden kötöttség nélkül, bárhová helyezve grafikát, logót, szövegeket. Vagy UV nyomtatást választva akár színes képet is.

További információk

Tömeg N/A
Szín

Fekete, Sötétkék, Puha tapintású fehér

Egyedi kivitel

Arany fólianyomtatás, Ezüst fólianyomtatás, UV nyomtatás, Nincs megszemélyesítés

Papír

120 g V-Papír, 160 g V-Papír, 90g famentes, simított

Nyomtatás

Fekete/fehér, egyoldalas, Fekete/fehér, kétoldalas, Színes, egyoldalas, Színes, kétoldalas